Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Maverick van Maaren verkast na één seizoen Roda Boys naar GVV’63

26 mrt 2019, 14.26Nieuws
(foto: Lya Cattel)

AALST/GAMEREN – GVV63 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Maverick van Maaren. Hij komt over van tweedeklasser Roda Boys, waar hij sinds de zomer van 2018 actief is.

Eerder speelde de twintigjarige Zuilichemmer al voor Almkerk. Ook daar bleef zijn verblijf beperkt tot één seizoen. Van Maaren genoot een deel van zijn opleiding bij Kozakken Boys, nadat hij al op vijftienjarige leeftijd in het eerste elftal van Zuilichem actief was.

Met Van Maaren heeft trainer Denny van Geffen zijn tweede aanwinst voor volgend seizoen binnen. Eerder werd bekend dat Karim Kaaouass wederom het geel-zwart van GVV’63 zal gaan dragen.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >