Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Michel Langerak: 'Absoluut nog geen andere club'

19 nov 2012, 19.41Nieuws

WERKENDAM – Trainer Michel Langerak vertrekt aan het einde van het voetbalseizoen bij Kozakken Boys. De Werkendamse zaterdagtopklasser had Langerak graag voor een vierde seizoen aan zich gebonden, maar Langerak verkiest toch een nieuwe uitdaging.

“Ik heb gewikt en gewogen. Ik ben nu voor het derde jaar bij Kozakken Boys bezig. Het streelt me dat Kozakken Boys met me verder wil, maar een vierde seizoen is misschien toch te lang. Ik ga voor een nieuwe uitdaging. Ik heb absoluut nog geen andere club en er heeft ook nog niemand geïnformeerd. Dus ik sta nog voor alles open”, aldus Langerak.

Insinuaties
Michel Langerak volgt momenteel de cursus Coach Betaald Voetbal en hoopt over enkele maanden die cursus met goed gevolg af te ronden. Hij zou dan ook aan de slag kunnen als hoofdtrainer bij een eredivisie- c.q. eerstedivisieclub.

Momenteel loopt Langerak stage bij eredivisieclub NAC in Breda. In het Bredase geruchtencircuit wordt zijn naam genoemd als opvolger van de onlangs ontslagen John Karelse. “Dat zijn allemaal maar insinuaties. Nogmaals, ik heb nog helemaal niets”, weerlegt Langerak.