Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

'Mister Leerdam Sport' Jan Sleeuwenhoek overleden

17 okt 2017, 08.09Nieuws
(foto: Leerdam Sport)

LEERDAM - Jan Sleeuwenhoek is maandagavond op 68-jarige leeftijd overleden.  De in hart en nieren geliefde Leerdamsporter was de afgelopen maanden behoorlijk met zijn gezondheid aan het tobben. Een trieste dag voor Leerdam Sport. Leerdam Sport'55 meldt dit dinsdagmorgen op haar website.

Leerdam Sport herdenkt Jan Sleeuwenhoek met de volgende woorden: Jan Sleeuwenhoek heeft zich vele jaren ingezet voor zijn en ons Leerdam Sport. Zo is hij jarenlang elftalleider geweest van ons eerste elftal. Tot enkele weken geleden bezocht hij de thuiswedstrijden van Leerdam Sport 1. Verder heeft hij vele uren gestoken in het vinden van (bal)sponsoren. Voor zijn inzet is Jan in 2002 benoemd tot Lid van Verdienste van Leerdam Sport '55.

Naast Lid van Verdienste werd Jan meerdere malen in het zonnetje gezet voor zijn inzet. Tijdens de receptie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan op 25 februari 2012 kreeg Jan uit handen van de vice-voorzitter Bart Bruggeman van de KNVB district Zuid 1, de zilveren bondsspeld uitgereikt voor zijn verdienste voor Leerdam Sport '55.

Leerdam Sport heeft sinds de Familiedag van 2017 de titel Leerdamsporter van het jaar ingevoerd. Een zichtbaar geëmotioneerde Jan Sleeuwenhoek was de eerste die deze titel ten deel viel. Naast zijn inzet voor onze vereniging had Jan het hart op de juiste plaats. Iedereen kon rekenen op een vriendelijk woord van Jan.

Het bestuur en leden van Leerdam Sport '55 zijn Jan zeer veel dank verschuldigd voor zijn inzet en betreuren het verlies van een geliefde Leerdamsporter. Naast het medeleven met zijn familie en andere naasten, wensen wij de familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Condoleanceregister

(bron: Leerdam Sport)

Lees meer over : Jan Sleeuwenhoek, Leerdam Sport