Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Mo Hammouti na zes jaar weg bij Kozakken Boys

17 nov 2017, 11.08Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Mo Hammouti gaat Kozakken Boys na zes jaar verlaten. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging.

"Ik heb de afgelopen zes jaar met veel plezier de kleuren van Kozakken Boys gedragen, ik heb genoten van de vele hoogtepunten en ben er trots op om op het allerhoogste amateurniveau te hebben gespeeld", zegt Hammouti op de website van Kozakken Boys.

TD Kees Spaan: “Wij vinden het jammer dat we een fantastische teamspeler als Mo kwijtraken en zijn hem zeer dankbaar voor de succesvolle seizoenen dat Mo hier heeft gespeeld."

Trainer Danny Buijs: “Mo is een fantastische speler om mee te werken, een absolute teamspeler met veel duelkracht en een enorme winnaarsmentaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat Mo de komende jaren gezien zijn kwaliteiten als linker centrale verdediger of linksback van grote waarde kan zijn voor veel regioclubs. Ik weet zeker dat hij er staat als we hem in de komende maanden nog nodig hebben.”

Embedded rich media on Twitter