Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nationale Voetbal Vakbeurs op woensdag 30 november

29 nov 2016, 19.00Nieuws

GORINCHEM - De Nationale Voetbal Vakbeurs vindt dit jaar plaats op woensdag 30 november in de Evenementenhal in Gorinchem.

Op deze beurs kan iedereen op één dag diverse toeleveranciers en dienstverleners ontmoeten die helpen op het gebied van de sportaccommodatie, sportmaterialen, financiële dienstverlening, kantine-inkoop, medische materialen, sponsoring en evenementen.

Een bezoek aan de Nationale Voetbal Vakbeurs is geheel kosteloos. Dit geldt ook voor het parkeren. Wel is het nodig om als voorzitter, penningmeester, (jeugd)trainer, verzorger, commissielid of overig bestuurder vooraf in te schrijven via de volgende link: www.nationalevoetbalvakbeurs.nl/

Lees meer over : Nationale Voetbal Vakbeurs