Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nick van der Stam (Arkel) in beroep tegen vijf wedstrijden schorsing

21 apr 2019, 19.04Nieuws

ARKEL - Arkel-verdediger Nick van der Stam gaat in beroep tegen de vijf wedstrijden schorsing die hij kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart in de derby tegen SV Meerkerk.

Een onterechte prent, in de ogen van Van der Stam. Na een valpartij gaf hij zijn tegenstander een vriendelijk bedoeld tikje op zijn hoofd. Scheidsrechter Elissen oordeelde anders en stuurde Van der Stam voortijdig onder de douche.

De straf; vijf wedstrijden schorsing. En dat zou einde competitie betekenen voor Van der Stam.

Afgelopen zaterdag ontbrak hij op het wedstrijdformulier in de topper tegen Groote Lindt. Met een ingediend beroepschrift, gesteund door zijn tegenstander, hoopt Van der Stam op strafvermindering. Waardoor hij mogelijk nog speelminuten kan krijgen in de laatste drie wedstrijden, waarin zijn vereniging zomaar de historische stap naar de tweede klasse zou kunnen maken.

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >