Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Niels van Dalen verlaat Roda Boys voor fusieclub BZC’14

11 jun 2019, 18.43Nieuws
Niels van Dalen (l) in actie tegen Heukelum. (foto: Gerald van Zanten)

BRAKEL/ZUILICHEM -   Niels van Dalen maakt komende zomer de overstap van Roda Boys naar buurman BZC’14. De kersverse derdeklasser maakte dit vandaag bekend, nadat de geruchten omtrent een overgang van de verdediger al langer de ronde deden.

Van Dalen doorliep de jeugdopleiding bij Roda Boys, waar hij op zijn 18e zijn debuut maakte in het eerste elftal.

De TC van BZC’14 meldt erg blij te zijn dat de talentvolle 21-jarige verdediger aansluit bij de selectie van trainer Hans de Jong en ook De Jong zelf is tevreden met zijn komst. “Niels is voor ons een goede speler. Er staat een frisse en goede kop op, hij heeft tweede klasse ervaring en is fysiek enorm sterk. Daarnaast past hij perfect in onze jonge talentvolle selectie”, aldus De Jong, die tevens meldt dat er niet meer spelers van buitenaf de stap naar de Brakel-Zuilichem-Combinatie gaan maken. 

“Nee, Niels is de enige die we halen. We hebben geen andere spelers meer nodig.”

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : Niels van Dalen, Roda Boys, BZC'14