Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Niels Vorthoren naar BVV Barendrecht

12 apr 2019, 12.09Nieuws

BARENDRECHT/SLEEUWIJK - BVV Barendrecht heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Niels Vorthoren. De voormalig profvoetballer strijkt na de zomer neer op sportpark De Bongerd.

Met zijn overgang naar tweededivisionist Barendrecht heeft Vorthoren een nieuwe sportieve uitdaging gevonden na een buitenlands avontuur in Scandinavië. De afgelopen drie seizoenen speelde hij in de Zweedse en Noorse competitie. Met het Zweedse BK Haecken won hij de nationale beker en met het Noorse Idrettsklubben Start uit Kristiansand promoveerde hij naar de Noorse eredivisie. Bij zijn laatste club, Sandnes Ulf, lukte het niet om naar de hoogste Noorse voetbalafdeling te promoveren.

Afgelopen winter koos Niels Vorthoren ervoor terug te keren naar Nederland. Zodoende keert de 'Werkendamse Sleeuwijker' weer terug op de Nederlandse velden. De aanvallende middenvelder kwam in Nederland ook uit voor MVV, Excelsior, FC Den Bosch en Willem II.

Niels Vorthoren is de vierde aanwinst van Barendrecht voor komend seizoen. Eerder maakten Tim Eekman, Peter de Lange en Stanley Husen bekend volgend jaar terug te keren bij de club waar zij eerder in hun carrière actief voor waren.

Lees meer over : Niels Vorthoren, BVV Barendrecht