Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nieuw-Lekkerland neemt zaterdag afscheid van vier spelers

12 mei 2017, 07.44Nieuws
Ard Hartman afgelopen zaterdag in actie tegen WNC. (foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

NIEUW-LEKKERLAND - Nieuw-Lekkerland neemt zaterdag in de laatste competitiewedstrijd tegen Rijsoord afscheid van aanvoerder Ruud Ouweneel, Ard Hartman, Raymon Slagboom en Ruben Munoz.

Als Nieuw-Lekkerland zich rechtstreeks weet te handhaven, is het de laatste wedstrijd van het viertal in het groenwit. Mocht de Hulsbosch-brigade nacompetitie moeten spelen, dan wordt hun verblijf op Excelsior nog even verlengd.

Ouweneel keert terug naar Groot-Ammers, Hartman komt volgend seizoen uit voor Rijsoord (dat zaterdag uitgerekend tegen Nieuw-Lekkerland kampioen kan worden) en Slagboom en Munoz stoppen met voetballen op selectieniveau.

Na afloop is er in de kantine een feestje met dj Pleun Stout en de coverband Stripped.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >