Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nieuwe kunstgrasvelden LRC officieel geopend

23 sep 2018, 19.02Nieuws
(foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

LEERDAM – LRC speelde in de beker al op de nieuwe kunstgrasvelden, maar voor de eerste competitiewedstrijd tegen Oranje Wit werden de velden ook officieel in geopend. Wethouder Bart Bruggeman, ook oud-voorzitter van LRC, verrichtte de openingshandeling, waarbij het doorknippen van het welbekende lintje wegens de regen letterlijk wat in het water viel.

Met de aanleg van de velden nam LRC vast een voorschot op de aanleg van het nieuwe complex: het Glaspark. LRC-voorzitter Raf Montezinos sprak van een ‘mijlpaal en een grote stap naar de definitieve realisatie van het Glaspark.’

Bruggeman keek terug op het ontstaan van de plannen voor één groot sportcomplex voor vier Leerdamse clubs, waarbij hij moest constateren dat Leerdam Sport onderweg afhaakte en de korfbalclub helemaal ophield te bestaan.

HCL-voorzitter Sander Heezius keek namens de Hockeyclub reikhalzend uit naar de aanleg van hun veld op het Glaspark.

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >