Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nieuwjaarswedstrijd met Sleeuwijk Legends

31 dec 2018, 12.02Nieuws

SLEEUWIJK - De traditionele nieuwjaarswedstrijd van vv Sleeuwijk staat dinsdag 1 januari in het teken van het 75-jarig bestaan van de club.

Op De Roef spelen Sleeuwijk Legends tegen elkaar; twee teams van spelers die een groot stuk historie van vv Sleeuwijk en Sleeuwijk 1 mogelijk hebben gemaakt, spelers met meer dan 100 wedstrijden in het eerste elftal achter hun naam. 

Onder anderen  Remko Viveen, Pasqualle Verwoerdt, André Molhoek, Raymond Duizer, Henk van Andel, Barry Ruitenberg, Dimitri Rombouts, Erik Pruijsen, Paul Sybesma, Piet Saaman en John Dubbeldam zijn van de partij.

De nieuwjaarswedstrijd begint om 14:00 uur, aansluitend is de nieuwjaarsreceptie. Het 75-jarig jubileum van vv Sleeuwijk zal overigens op 25 januari officieel worden ingeluid.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >