Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

NIVO Sparta gaat TC anders organiseren

10 okt 2017, 14.16Nieuws

ZALTBOMMEL - Ad Verwijs is niet langer bestuurslid technische zaken van NIVO Sparta. Verwijs zal deze taak overdragen aan een opvolger.

'De groei van de club bij met name de jeugd blijft gestaag doorgaan. Sinds afgelopen seizoen maakt een volwaardig jeugdbestuur met mandaat deel uit van de organisatorische opzet. Daarbij is een complete technische staf op alle selectie-elftallen aangesteld. Deze ontwikkelingen maken het voor NIVO Sparta wenselijk om een technische commissie (TC) in te stellen die de opleiding en doorstroom van talenten en de speelstijl van de club waarborgt en zelfstandig keuzes maakt bij het samenstellen van de selecties waaronder de selectie van het eerste elftal', meldt de Zaltbommelse zaterdagtweedeklasser.

In de TC zullen in ieder geval de trainers van NIVO Sparta 1 en 2 en de JO19-1, alsmede het hoofd jeugdopleidingen zitting nemen, aangevuld met een vertegenwoordiger van het hoofdbestuur en het jeugdbestuur. Het is tevens de intentie van het hoofdbestuur om de TC aan te vullen met één of twee personen met voldoende voetbaltechnische kennis en kennis van de voetbaltechnische cultuur van NIVO Sparta.

'In goed overleg' is met Ad Verwijs overeengekomen dat hij de portefeuille technische zaken zal overdragen. Verwijs gaat zich binnen het hoofdbestuur nu bezighouden met de commerciële en organisatorische taken.

'Het is in het belang van de club dat vanuit het bestuur de technische zaken breder in de club weggezet worden in de vorm van een permanente TC', verklaart NIVO Sparta. Met 1 punt uit de eerste 3 wedstrijden kent het eerste elftal overigens een zeer tegenvallende seizoensstart.

Lees meer over : Nivo Sparta, TC, Ad Verwijs