Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nivo Sparta maakt zich op voor een feestelijke dag

24 mei 2019, 15.16Nieuws
(foto: Marco Oomen)

ZALTBOMMEL - Voor het eerst sinds het seizoen 2004-2005 kan het eerste elftal van Nivo Sparta zich zaterdag 25 mei weer tot kampioen kronen.

Na de zinderende ontsnapping in Dordrecht tegen EBOH (2-3 winst, na 2-0 achterstand) heeft de ploeg van Theo de Boon alles in eigen hand. Nivo Sparta leidt in de Tweede Klasse F met 53 punten uit 25 duels. Papendrecht en Pelikaan volgen met 51 punten. Voor Nivo Sparta is winst of zelfs een gelijkspel, vanwege een fors beter doelsaldo dan beide concurrenten, voldoende. 

Zaterdag 25 mei 14:30 uur
Zaterdag 25 mei om 14.30 uur treft Nivo Sparta met VV Zwaluwe echter een tegenstander die het niet mag onderschatten. In de tweede seizoenshelft wist de promovendus directe degradatie te vermijden. Nummer twaalf VV Zwaluwe hoopt met een goed gevoel de nacompetitie in te gaan.

Peter Rehwinkel
Vanwege het mogelijk kampioenschap verwelkomt Nivo Sparta de burgemeester van Zaltbommel, Peter Rehwinkel, als bijzondere gast tijdens het duel met VV Zwaluwe.

Nivo Sparta 2
Niet alleen voor Nivo Sparta 1 staat er zaterdag iets op het spel. Dat geldt ook voor Nivo Sparta 2.

De ploeg van trainer Niels Blom heeft aan een gelijkspel tegen VVAC 2 voldoende om de periodetitel en daarmee deelname aan de nacompetitie veilig te stellen.

Een knappe prestatie voor de ploeg die vorig jaar promoveerde naar de Reserve Eerste Klasse.

Nivo Sparta 5
Tot slot maakt Nivo Sparta 5 kans op de titel. Hiervoor moet het op bezoek bij koploper Achilles Veen 3 winnen.

Lees meer over : Nivo Sparta, kampioenschap