Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nivo Sparta moet op zoek naar nieuwe voorzitter

06 feb 2019, 14.31Nieuws

ZALTBOMMEL - Bert Wernke stopt in september 2019 als voorzitter van Nivo Sparta, een functie die hij dan zes jaar heeft vervuld.

"Het is tijd voor nieuw bloed en de roerganger van een ambitieuze club in beweging die N.I.V.O.-Sparta nu eenmaal is, dient niet te lang te blijven zitten. Een nieuwe frisse kijk op de toekomst is altijd goed voor een organisatie. Het zijn zes intensieve maar mooie jaren geweest, met de realisatie van en de verhuizing naar het prachtige nieuwe sportcomplex, als absoluut hoogtepunt", aldus Wernke.

In de periode met Bert Wernke als voorzitter is Nivo Sparta van 680 leden vier jaar geleden gegroeid naar zo’n 1000 leden nu, er is een businessclub opgericht, een bloeiende afdeling meisjes/ damesvoetbal gerealiseerd en er wordt gestart met G-voetbal.

Bert Wernke heeft de wens uitgesproken dat hij nu graag plaats maakt en samen met de overige bestuursleden de komende maanden op zoek gaat naar een opvolger.

Lees meer over : Bert Wernke, voorzitter, Nivo Sparta