Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Nivo Sparta neemt afscheid van complex

02 jun 2016, 07.00Nieuws

ZALTBOMMEL - Komend weekend zullen de laatste (vriendschappelijke) wedstrijden gespeeld worden op het huidige complex van Nivo Sparta. Met ingang van het nieuwe seizoen is de Zaltbommelse club gehuisvest op het nieuwe sportcomplex De Watertoren.

Vrijdag 3 juni is er een reünie waarop alle oud-leden welkom zijn. Voormalig clublid Wim Heijman zal laten horen waarom hij al 45 jaar als zanger op de planken staat. En oud-keeper Herman van Diejen is op 3 juni jarig, maar viert dat niet thuis maar op de reünie.

Programma:
18:45 uur, Oud Nivo Sparta - Nivo Sparta dames 1.
19:30 uur, Nivo Sparta 1 - Nivo Sparta Hoofdklasseteam 2007-2008 (met o.a. Joris van der Cammen, Marc Santegoeds, Bjorn Cevat, Peti Lutgens en Roberto Verhagen).
21:00 uur, Optredens Jack van Raamsdonk, Wim Heijman en DJ Danny.

Zaterdag 4 juni wordt vanaf 12:30 uur de vierde editie van het Capello-toernooi gespeeld. Hieraan nemen 24 teams deel. Het goede doel is dit jaar het Dierenasiel Bommelerwaard. Vanaf 17:00 uur zijn er weer optredens in de tent.

Lees meer over : Nivo Sparta