Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Noah Harms per direct inzetbaar voor ASWH

11 jan 2019, 21.30Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT - ASWH heeft zich vlak voor de hervatting van de competitie versterkt met Noah Harms. De 21-jarige verdediger, die is gestopt bij Roda JC, is per direct inzetbaar voor de Ambachtse derdedivisionist.

Harms traint al sinds medio december bij ASWH. In die periode wist de fysiek sterke linksbenige verdediger de technische staf en technische commissie te overtuigen van zijn kwaliteiten. Omdat de in Hoogvliet geboren Harms na zijn vertrek bij Roda JC al enige tijd geen club had, kon hij de overstap naar ASWH maken.

Hij belandde in Kerkrade via de jeugd van Spijkenisse en ADO Den Haag. Bij de Limburgers speelde hij in de Onder 19 en het belofteteam. Harms kwam afgelopen zaterdag al als invaller in actie in het oefenduel tegen IJsselmeervogels en mag vanaf nu dus ook in officiële wedstrijden voor ASWH uitkomen.

Lees meer over : Noah Harms, ASWH