Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ook Bolsius en Heesakkers langer bij Kozakken Boys

13 dec 2018, 07.37Nieuws

WERKENDAM - Don Bolsius en Sander Heesakkers hebben hun contract bij Kozakken Boys verlengd. Beide spelers zijn aan hun eerste seizoen op De Zwaaier bezig.

Bolsius (20) kwam afgelopen zomer over van FC Den Bosch, waar hij zijn debuut maakte in de Jupiler League. Bij Kozakken Boys kwam de talentvolle aanvaller tot nu toe twaalf competitiewedstrijden in actie. De Bosschenaar tekende een contract tot de zomer van 2021.

Ook linkervleugelverdediger Sander Heesakkers heeft zijn verblijf in Werkendam verlengd. De 23-jarige Brabander doorliep de jeugd van PSV, waarna hij via Dessel Sport (BE) en Geldrop bij Kozakken Boys terechtkwam. Heesakkers staat zes competitieduels en tekende bij tot de zomer van 2020.

Selectie 2019/’20: Nils den Hartog, Quentin Jakoba, Jeffrey Rijsdijk, Leon Bot, Mats van Huijgevoort, Charlton Vicento, Aschwin Bakema, Sander Heesakkers, Jeffrey Van Nuland (2021), Sven van Ingen (2021), Richard Arends (2021), Nando Wormgoor (2021) en Don Bolsius (2021).

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >