Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ook Jesse Wielinga verlengt vroegtijdig bij SteDoCo

13 aug 2018, 09.18Nieuws
Jesse Wielinga. (foto: website SteDoCo)

HOORNAAR - Jesse Wielinga verbindt zich tot en met het seizoen 2020-2021 aan SteDoCo. Hij is daarmee de tweede selectiespeler die zijn contract verlengt voordat de competitie is begonnen.

De 23-jarige gedreven middenvelder beleefde volgens de club uit Hoornaar een uitstekend seizoen met als hoogtepunt de promotie naar de Derde Divisie. Inmiddels is Wielinga gestart aan de voorbereiding van zijn derde seizoen aan de Groeneweg en was naar eigen zeggen bij zowel Wielinga als bij SteDoCo het moment daar om de samenwerking langdurig te continueren.

Vorige week kwamen SteDoCo en Bryan Jongeneel ook al tot een hernieuwde overeenkomst. De voormalig verdediger van onder meer Kozakken Boys verlengde eveneens tot het seizoen 2020-2021.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >