Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ook Laaiti en Schopenhouer naar SVW

09 jun 2015, 14.26Nieuws

GORINCHEM - Na Jordanis en Stefanis Moschatsis en Mohamed Boukrouche heeft SVW ook de komst bekend gemaakt van Zeki Laaiti en Maurice Schopenhouer.

Laaiti kwam in de jeugd ook al voor SVW uit en keert zodoende terug op het oude nest, waar hij dit seizoen al enkele malen op voorspraak van Johnny Wijnbelt meetrainde. Hij komt over van Unitas-zaterdag en speelde eerder ook voor GJS en Unitas-zondag.

Maurice Schopenhouer  komt over van ASV Arkel. SVW wordt alweer zijn achttiende club. Hij hoopt bij de streepjes zijn doelpuntentotaal van 252 nog wat verder op te vijzelen. Mede door blessures kwam de lange spits afgelopen seizoen nauwelijks in actie voor Arkel.


Na Dustin van Bezooijen en Moreno van der Stelt (Unitas-zaterdag), Rowan Sanders (Schelluinen), Jeremy de Vries (SVS’65) en Corné van Rosmalen (Wilhelmina’26) zullen er naar verwachting geen vertrekkers meer zijn bij de Gorinchemse zaterdagderdeklasser. De selectie wordt verder aangevuld met jongens van het voormalig Dutch Soccerteam Eritrea.