Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ook Lars Bosscha blijft ASWH trouw

12 jan 2017, 20.26Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Ook Lars Bosscha speelt volgend seizoen voor weer ASWH en verlengde zijn contract.

De 28-jarige middenvelder zal dan aan zijn derde jaargang op sportpark Schildman beginnen. Bosscha kwam in de zomer van 2015 over van Capelle en veroverde al vlot een basisplaats in het succesvolle elftal dat promoveerde en de districtsbeker won. Ook dit seizoen is de energieke middenvelder een vaste waarde. Bosscha heeft het goed naar zijn zin bij de club en heeft inmiddels al zo'n zestig officiële wedstrijden voor ASWH 1 achter zijn naam staan.

De TC van de derdedivisionist wil de kern van de huidige groep graag bij elkaar houden en is daarom verheugd dat er overeenstemming is bereikt met Bosscha over een langer verblijf in Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over : Lars Bosscha, ASWH