Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ousmane Traore schenkt zich met drie treffers mooiste verjaardagscadeau

21 jan 2019, 10.48Nieuws
(foto: Jan Noorlandt)

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - De jonge Ousmane Traore - hij werd zondag negentien jaar - was de grote man in het treffen tussen GRC 14 en Oranje Wit.

De geboren Ivoriaan ontwikkelt zich als een komeet. Tegen Oranje Wit was hij ongrijpbaar en goed voor drie treffers en een assist. Hij verdubbelde zijn score, want hij staat nu op zes treffers. Door de komst van Tjeerd Bron is Dennis van Es bij GRC 14 verlost van de rechtsbackpositie. In een meer aanvallender rol scoorde de Rijswijker meteen twee keer.

Twee treffers waren er ook voor Thomas de Man (Achilles Veen), Bori Secrève (Woudrichem), Lennard van Andel (Sparta’30) en Safi Esmati van Be Ready. Een van de belangrijkste treffers van het weekeinde kwam voor Kozakken Boys van Don Bolsius. Het leverde de ‘boys’ drie punten op tegen GVVV.

Jakko Sport Topscorerslijst
Negentien doelpunten: Robin van den Noort (Be Ready).
Tien: Thomas Vergunst (Be Ready), Ahmed el Azzouti (Kozakken Boys), Pasqualle Verwoerdt (Sleeuwijk), Anrico Visser (Sparta’30).
Negen: André Segeren (Dussense Boys).
Acht: Bart Dirven (Almkerk), Soufiane Bakkali (NOAD’32).
Zeven: Frans van den Steenhoven (Sleeuwijk), Samuel Hartgers (Wilhelmina’26).
Zes: Niek Wilborts (Achilles Veen), Steven Molenschot, Niels Nieuwesteeg (beiden Almkerk), Lars Branderhorst, Harry Sassen (beiden Dussense Boys), Ousmane Traoré (GRC 14), Lennard van Andel (Sparta’30), Kevin van Esch (Wilhelmina’26), Dillis de Vries (Woudrichem).
Vijf: Ilias Zaimi (Achilles Veen), Bas van den Noort (Be Ready), Maarten van Wijlen (GDC), Tim de Laat (Wilhelmina’26), Tim Saaman, Bori Secrève (beiden Woudrichem).

Kontaktbokaal: Be Ready sluit aan bij Sleeuwijk
Be Ready scoorde tien minuten in de extra tijd de winnende treffer uit bij Berkdijk (2-3, red.) en schrijft drie punten bij in de stand om de Kontaktbokaal. Koploper Sleeuwijk zag het duel uit bij GVV’63 afgelast.

Kontaktbokaal
Negenentwintig punten: Sleeuwijk.
Achtentwintig: Be Ready.
Vierentwintig: Kozakken Boys.
Twintig: Achilles Veen, Woudrichem.
Negentien: Sparta’30.
Zeventien: Almkerk, Wilhelmina’26.
Vijftien: Altena.
Veertien: Dussense Boys.
Dertien: GDC, GRC 14.
Zes: NOAD’32.