Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Papendrecht beraadt zich op uitspraak Tuchtcommissie

01 mei 2019, 12.30Nieuws

PAPENDRECHT Het bestuur van voetbalvereniging Papendrercht gaat zich morgenavond (donderdag) intern beraden over een mogelijk verweer tegen de door de Tuchtcommissie van de KNVB opgelegde straf naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd tegen EBOH.

Beide clubs kregen vanwege opstootjes op en naast het veld tijdens Papendrecht-EBOH op 6 april één punt in mindering en een boete van 100 euro. Bovendien werd EBOH-speler Regga Regales tot 31 augustus geschorst vanwege een dubbele rode kaart in het duel.

Niet onlogisch
Oud-secretaris en Papendrecht-clubwatcher Theo Wolters vindt de door de KNVB opgelegde sancties spijtig, maar niet geheel onlogisch. “Bij opstootjes zijn meestal twee partijen betrokken. Dat was hier helaas ook zo. Het is dan ook niet raar dat een tuchtcommissie beide clubs wil straffen. We gaan donderdag het dossier en de uitspraak doornemen en komen dan met een reactie. Of er een verweer uit gaat rollen, bepalen we dan ook. Waarbij je zeker in ogenschouw moet nemen dat bij afwijzing daarvan de Tuchtcommissie kan besluiten nog een extra punt in mindering te brengen. Kortom: we moeten een goede en verstandige afweging maken. Daar gaan we goed voor zitten.”

Lees ook: https://regio-voetbal.nl/nieuws/punt-mindering-voor-zowel-papendrecht-als-eboh

Jan Timmer

Verslaggever regio West-Alblasserwaard Mail Jan >