Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Papendrechter Mark Veenhoven per 1 januari naar Kozakken Boys

17 dec 2018, 19.15Nieuws

WERKENDAM - Mark Veenhoven sluit met ingang van 1 januari 2019 aan bij de selectie van Kozakken Boys. De 20-jarige middenvelder komt over van Sparta Rotterdam. Veenhoven en Kozakken Boys hebben een overeenkomst gesloten tot de zomer van 2020.

De in Papendrecht woonachtige Veenhoven begon in de jeugd van VV Drechtstreek, waarna hij in 2008 op 10-jarige leeftijd de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Op 14 oktober 2017 maakte Veenhoven tegen Ajax zijn debuut in de hoofdmacht van de Kasteelbewoners. In de Johan Cruijff ArenA kwam hij na 79 minuten in het veld voor Loris Brogno.

Veenhoven kwam vorig seizoen onder Dick Advocaat tot vijf optredens in de Eredivisie, maar kiest nu voor een stapje terug. “Mark heeft besloten zich op zijn maatschappelijke carrière te richten en wil daarnaast op een zo hoog mogelijk niveau blijven voetballen”, vertelt Kees Spaan, technisch directeur van Kozakken Boys. “Wij willen hem graag die kans bieden”.