Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Peter Verwolf en Wim het Lam maken seizoen af bij SC Everstein

19 feb 2019, 23.37Nieuws
Wim het Lam en Peter Verwolf. (foto: SC Everstein)

EVERDINGEN - Peter Verwolf en de ervaren Wim het Lam maken samen het seizoen af als hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser SC Everstein.

Na het opstappen van Carel van der Velden nam zijn assistent Peter Verwolf het stokje al tijdelijk over. Hij krijgt nu Het Lam, op basis van gelijkheid, naast zich.

Wim het Lam legde in december zijn functie als technisch manager van LRC Leerdam neer. Hij was in het verleden een lange reeks van jaren hoofdtrainer van diverse clubs in de regio, waaronder ook van SC Everstein.

SC Everstein is de huidige nummer 3 van de 3e klasse D en strijdt met Sleeuwijk en SV Capelle om de titel. Komende zaterdag staat SV Capelle-SC Everstein op het programma.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >