Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Peursum blijft volledig verstoken van derby's

14 jul 2018, 11.32Nieuws
De derby tegen Groot-Ammers staat voor Peursum komend seizoen niet op de rol. (foto: Rick den Besten)

GIESSENBURG - Peursum heeft een indeling in de 4e klasse C niet kunnen voorkomen. Geen derby's dus komend seizoen voor de Giessenburgers, maar reizen naar Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Tilburg.

NAC-supporter Ton Heijstek, de nieuwe Peursum-trainer: “Persoonlijk ga ik graag naar het zuiden, maar voor de club is dit niet gunstig. Het kost in meerdere opzichten veel geld. Vanuit de club heeft Wim den Toom er alles aan gedaan, maar we zullen er naar moeten handelen. Je weet dat je een keer aan de beurt komt. Met mijn seizoenkaart van NAC steek ik na de uitwedstrijd tegen The Gunners de straat over”, knipoogt de immer positieve Hardinxvelder.

Niet alles willen weten
De meeste tegenstanders zeggen hem – nog – niets. “En dat wil ik zo houden. Je moet niet alles willen weten. Als Peursum gaan we de uitdaging aan. In ieder geval wil ik met mijn collega Michel Roza de ingezette weg van core stability vervolgen. En nu maar hopen dat de selectie het volhoudt en niet, zoals vorig jaar, na vijf wedstrijden en dertien punten, instort. Voetbal is simpel; als je het duel niet aangaat kan je ‘m nooit winnen. Ook in Brabant niet.” 

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >
Lees meer over : Peursum, Ton Heijstek, Michel Roza