Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Piet van Lent ziet potentie bij DSS’14

25 aug 2014, 09.05Nieuws

HEESSELT – Waalkanters en Opijnen trokken de laatste jaren al gezamenlijk op, maar komend seizoen maakt fusieclub DSS’14 zijn debuut in het zondagvoetbal.

Nieuwe trainer is Piet van Lent. Een nieuw gezicht binnen de club en dat is volgens de inwoner van Beesd een voordeel. “Ik sta er blanco in. Dat betekent dat je makkelijker keuzes kunt maken. Anders ga je toch wrijving krijgen.”

Van Lent weet dat zijn ploeg niet al te hoge ogen zal gaan gooien. “Met alle respect, maar we komen uit de kelder van het voetbal. De uitdaging is om er wat uit te gaan halen. Als we in de middenmoot eindigen, doen we het goed.”

Vallen en opstaan
Van Lent kent de 5e klasse inmiddels goed. “Als je een ploeg met een goede as hebt en een scorende spits, kun je al een heel eind komen”, legt hij uit. “Wij hebben niemand die er dertig in schiet, vijftien tot twintig zou voor ons ook al fantastisch zijn. En ik denk dat we dat wel moeten kunnen. Het gaat met vallen en opstaan, maar de potentie is er.”  

Maarten van Hoogevest
 

Lees meer over : Piet van Lent, DSS'14