Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Poule-indeling Proxsys Cup

09 nov 2018, 23.16Nieuws
Ronald den Uijl Fotografie

GORINCHEM/REGIO - Titelverdediger Unitas treft in de poulefase van het zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Cup Hardinxveld, Leerdam Sport'55 en SV Meerkerk als tegenstanders. Vrijdagavond werd de loting verricht door de Arkelse Ajacied Frenkie de Jong, zijn broer Youri en vader John..

Achilles Veen, SV Noordeloos, Roda Boys en Sparta'30 schreven zich niet in. Hierdoor kwam er plaats vrij voor SV Meerkerk, SVS'65, Herovina en Asperen, die vorig jaar laatste werden in hun poule. Alleen SteDoCo en Vuren, de minst presterende ploegen van de vorige toernooi-editie, zijn buiten de boot gevallen.

Het populaire toernooi om de Proxsys Cup wordt van 22 december tot en met 5 januari gespeeld in sporthal De Oosterbliek.

Het resultaat van de loting is als volgt:

Poule A
Unitas
Hardinxveld
Leerdam Sport'55
SV Meerkerk

Poule B
Sleeuwijk
SVS'65
GJS
Almkerk

Poule C
Schelluinen
Herovina
Peursum
Woudrichem

Poule D
Kozakken Boys
Zuilichem
Heukelum
Dussense Boys

Poule E
GRC 14
VVAC
Brakel
LRC Leerdam

Poule F
ASV Arkel
Asperen
SVW
Altena

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Proxsys Cup, loting