Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Programma finaledag Regio-Voetbal Toernooien

09 jun 2019, 15.46Nieuws
• De toernooisponsors Jakko Bouman (Jakko Sport), Ronald Rietveld (EM Kantoorsystemen) en Tim van Ammelrooij (Trainingskampen.nl). - Bart Stoutjesdijk Fotografie

SLEEUWIJK • De Regio-Voetbal Toernooien, waaronder de EM Kantoorsystemen Cup en de Jakko Sport Cup, zijn gevorderd tot de eindstrijd. Het programma van de finaledag is inmiddels bekend.

De toernooifinales worden maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) gespeeld bij vv Sleeuwijk. Gratis toegang. Sponsors van de Regio-Voetbal Toernooien zijn: EM Kantoorsystemen, Jakko Sport en Trainingskampioen.nl.

Programma finaledag:
JO13: 10:00 uur, Sleeuwijk - VVAC (veld 1).
MO13: 10:00 uur, Noad'32 - SV Meerkerk (veld 2).

B-finale EM Cup : 12:00 uur, Ameide - De Alblas (veld 1).
MO15: 12:00 uur, MVV'58 - SteDoCo (veld 2).

Jakko Sport Cup VR: 14:30 uur, DSC - SteDoCo (veld 1).
JO15: 14:30 uur, Drechtstreek - Kozakken Boys (veld 2).

EM Cup: 17:00 uur, GJS - Kozakken Boys 2 (veld 1).

Prijzen
De winnaar van de EM Cup ontvangt een waardecheque van 3500 euro voor een trainingskamp in het buitenland, de verliezer krijgt een waardecheque van 1500 euro voor een trainingskamp in binnen- of buitenland.

De winnaar van de B-finale en van de Jakko Sport Cup worden verrast op een trainingsdag op Papendal, inclusief lunchbuffet.

Voor de winnaars van de jeugdcategorieën ligt een cheque klaar voor een paintballarrangement bij Paintballzone in Dordrecht.

Parkeren
VV Sleeuwijk heeft een trainingsveld beschikbaar als extra parkeergelegenheid. Bezoekers wordt geadviseerd bij binnenkomst van Sleeuwijk (via De Tol) bij de rotonde (ESSO-tankstation) rechtsaf te slaan. Veld en parkeerterrein liggen dan aan de linkerkant.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >