Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Raymond van der Kort nieuwe trainer van Schoonhoven

03 feb 2017, 18.36Nieuws
(foto: website vv Schoonhoven)

SCHOONHOVEN - Schoonhoven heeft de opvolger van Wim Eilander binnen. Raymond van der Kort wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de zaterdagderdeklasser.

Bij de jonge spelersgroep past een jonge trainer, is de heersende mening binnen vv Schoonhoven. Van der Kort past met zijn 36 jaar in dat profiel.

Raymond van der Kort is momenteel trainer van FC Driebergen (3e klasse West 1) en was daarvoor vooral werkzaam als jeugdtrainer.

'Wij weten zeker dat Raymond van der Kort na drie mooie jaren met Wim Eilander de groep op technisch/tactisch niveau weer een stap verder kan brengen, zodat we met echte Schoonhovenaren een mooi fundament kunnen leggen op weg naar de tweede klasse', meldt vv Schoonhoven op de clubwebsite.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >