Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Regio-Voetbal koppelt uitslagen en standen met Voetbal.nl

06 okt 2017, 09.37Nieuws

REGIO - Regio-Voetbal heeft sinds kort een koppeling met Voetbal.nl. Progamma's, uitslagen en standen van de klassen waarin de regioclubs spelen, worden 'opgehaald' bij Voetbal.nl.

De weergave op Regio-Voetbal blijft ongewijzigd. Via de 'oplichtende' regioclubs kun je meteen doorklikken naar de club(s) waarvan jij het nieuws en de verslagen wilt lezen.

Voordeel van de koppeling met Voetbal.nl: alle stats zijn betrouwbaar (geen fouten) en actueel en wanneer clubs bijv. punten in mindering krijgen wordt dit meteen verwerkt.

Ook niet onbelangrijk: laat een uitslag op zaterdag of zondag even op zich wachten, dan kan deze door onze redactie handmatig worden toegevoegd.

Ondanks uitgebreid testen leverde de koppeling vorige week bij de livegang helaas de nodige 'bugs' op. Deze zijn er, als het goed is, nu uit.

Via Uitslagen & Standen in de menubalk zijn alle klassen te vinden. Hier wordt ook het volledige seizoensprogramma al weergegeven.