Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Regio-voetbal start met eigen toernooi

15 jul 2015, 08.32Nieuws

REGIO - Regio-voetbal start komend seizoen met een toernooi voor eerste elftallen. Deelname staat open voor clubs die tot het kerngebied van Regio-voetbal behoren.

Een peiling onder de clubs heeft uitgewezen dat er interesse bestaat voor een dergelijk toernooi. Diverse clubs, variërend van GDC tot Roda Boys/Bommelerwaard, van Streefkerk tot Asperen en van Unitas tot Achilles Veen, hebben reeds laten weten in principe te willen deelnemen.

Medio augustus zal het toernooi, dat in het najaar van start zal gaan, nader worden uitgewerkt en ontvangen alle clubs nadere uitleg en een uitnodiging voor deelname. Verenigingen die ons hun belangstelling reeds kenbaar hebben gemaakt, hebben het eerste 'recht' van inschrijving. Er kunnen maximaal 32 eerste elftallen aan het toernooi deelnemen. Hoogstwaarschijnlijk zal het knock-outprincipe worden gehanteerd. De finale, met als inzet een aantrekkelijke prijs, zal op neutraal terrein worden gespeeld.

Sponsor
Regio-voetbal heeft reeds een toernooisponsor gevonden. Deze zal eerdaags bekend worden gemaakt.

Clubs die geïnteresseerd zijn in deelname aan het Regio-voetbal Toernooi kunnen alvast mailen naar: rick@regio-voetbal.nl.

* UPDATE: naar aanleiding van bovenstaand bericht zijn er vandaag (woensdag) alweer 25 voorlopige aanmeldingen bijgekomen, waaronder LRC Leerdam, GRC 14, Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Groot-Ammers, DSC, Leerdam Sport'55, SC Everstein, Noad'32, Peursum, Heukelum, GJS, GVV'63, sv Meerkerk, vv Hedel, Tricht, Beesd, Rhelico en VVAC.

Lees meer over : Regio-voetbal Toernooi