Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Regiotoernooi O23 stopt, Tricht wil doorstart

03 jul 2019, 07.55NieuwsUpdate

REGIO - Het Regiotoernooi O23 maakt de 25 jaar net niet vol. De organisatie heeft de deelnemende clubs deze week laten weten ermee te zullen stoppen.

'Voor komend seizoen heeft de helft van het aantal verenigingen dat de net voorbije editie deelnam, zich afgemeld. Dit gegeven in combinatie met naar onze mening een steeds moeizamer verloop van de recent gespeelde edities, heeft ons doen besluiten te stoppen met het organiseren van het toernooi', meldt secretaris John van den Berg.

Concept
VV Tricht nam daarop meteen het initiatief het O23-toernooi toch in de benen te houden. Naast Tricht zelf hebben Focus'07, HRC'14, RKTVC, MVV'58, Haaften, Rhelico en SVS'65 al laten weten te willen deelnemen. Aan het concept zal niet veel veranderen: vanaf oktober één keer per maand op maandag- of dinsdagavond en wedstrijd.

Bij voldoende animo zal Tricht de clubs bij elkaar roepen om organisatorische afspraken te maken. Belangstellende verenigingen kunnen een e-mail sturen naar: theref@online.nl.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Regiotoernooi O23, vv Tricht