Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Remie Schuurman van Klaveren naar ASV Arkel

04 jun 2013, 13.11Nieuws

ARKEL - Remie Schuurman van Klaveren verruilt het naar de 2e klasse gepromoveerde GJS volgend seizoen voor ASV Arkel, dat promotie naar de 3e klasse in de slotfase van de competitie alsnog verspeelde.

Aanvallende middenvelder Schuurman van Klaveren, in de zaal uitkomend voor nieuwbakken hoofdklasser Jogadores CF, is de tweede GJS-speler die de overstap naar sportpark Schoonzigt maakt. Eerder werd de komst van Faby Kelder al bekend.

Teus Jakobs kan vanaf augustus verder beschikken over René Sijnke (LRC 2) en Dylan Verschoor (FC Dordrecht A1). Daarnaast is de komst van nog twee spelers niet uitgesloten.

"Onze selectie was afgelopen seizoen net te smal. Met de aanvullingen erbij moeten we komend seizoen kunnen promoveren, rechtstreeks of anders via de nacompetitie", wenst Jakobs geen verstoppertje te spelen.