Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Reportage halve finales Proxsys Cup door Gorkum TV/Regio-Voetbal

06 jan 2018, 15.22Nieuws
(foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

GORINCHEM/REGIO - Gorkum TV en Regio-Voetbal maakten een reportage van de halve finales van het zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Cup. Met prachtige beelden en interviews met diverse hoofdrolspelers, waaronder de pas 16-jarige Jesse Hoogewoning van ASV Arkel.

De Oosterbliek sidderde vrijdagavond. Bij Unitas-Kozakken Boys (3-1) viel dat nog wel mee, maar bij de tweede halve finale tussen Heukelum en ASV Arkel steeg de spanning naar het kookpunt. Uiteindelijk moesten shootouts de beslissing brengen.

In de reportage ook aandacht voor de halve finale bij de vrouwen tussen SteDoCo en Peursum.

Bekijk hier de beelden van Regio-Voetbal en Gorkum TV.

Ook van de finale-avond zal een reportage worden gemaakt. De finale wordt tevens door Regio-Voetbal live uitgezonden op Facebook.

Gorkum TV

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >