Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rhelico door met Ferry van der Wal

07 dec 2015, 16.17Nieuws
(foto: vv Rhelico)

RUMPT - Ferry van der Wal zal ook volgend seizoen trainer zijn van zondagvierdeklasser Rhelico, de ploeg die zo verrassend op de vierde plaats staat.

Bestuur, TC en trainer zijn tevreden over de samenwerking en de prestaties. Gevoegd bij het feit dat ook de spelersgroep positief is, was er snel overeenstemming over contractverlenging.

Van der Wal, docent Sport aan de Sportacademie van het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch, is blij om ook volgend seizoen hoofdtrainer te kunnen zijn. "Rhelico is een warme club met prima faciliteiten, een jonge spelersgroep en alles is er aanwezig voor een trainer", zegt de voormalig spits van HSSC'61 op de website van Rhelico.