Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rhelico en Beesd samen in Geldermalsen-West?

10 nov 2014, 12.23Nieuws

RUMPT/BEESD - Er komt een haalbaarheidsonderzoek naar een fusie tussen de voetbalverenigingen Rhelico en Beesd in Geldermalsen-West.

Beide clubs willen investeren in een nieuwe club- en kleedaccommodatie. Naar aanleiding hiervan zijn de besturen van Rhelico en Beesd om tafel gegaan en hebben zij de mogelijkheden besproken om te komen tot een fusievereniging in Geldermalsen-West.

De ledenvergaderingen zijn inmiddels unaniem akkoord gegaan met een haalbaarheidsonderzoek. Inzet is een financieel gezonde voetbalvereniging in Geldermalsen-West.

Stuurgroep
Er is een stuurgroep in het leven geroepen waarin drie leden van beide clubs zitting nemen. De KNVB vervult een sturende en coördinerende rol. De stuurgroep heeft als taak een voorstel te maken waarin de fusiemogelijkheden worden geschetst. Ook de gemeente Geldermalsen wordt bij dit proces betrokken.

De jeugdafdelingen van Rhelico en Beesd werken reeds samen. Een deel van de jeugdelftallen neemt sinds vorig jaar gezamenlijk aan de competitie deel.