Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rhelico wil niet tegen degradatie vechten

31 aug 2015, 12.00Nieuws

RUMPT – Rhelico stelde afgelopen seizoen in de nacompetitie zijn plek in de vierde klasse veilig. Nieuwe trainer Ferry van der Wal wil dit seizoen niet tegen degradatie vechten.

Van der Wal, als voetballer in de regio vooral bekend als voormalig aanvaller bij HSSC’61, begint bij Rhelico aan zijn tweede klus als hoofdtrainer. Eerder stond hij in Overlangel al bij zesdeklasser OKSV als speler/trainer voor de groep. Als opvolger van Murat Tatli hoopt Van der Wal met Rhelico een stap te kunnen maken.

“Ik wil dit seizoen niet tegen degradatie moeten vechten”, zegt Van der Wal. “Een plek in de middenmoot zou mooi zijn.”

Fitheid
Fitheid kan volgens Van de Wal het verschil maken, zowel fysiek als mentaal. “Met een smalle selectie is het belangrijk dat we compleet blijven”, weet Van de Wal, die zelf nog als derde wissel op de bank zal plaats nemen. In mentaal opzicht moet Rhelico volgens de trainer sterker worden. “We krijgen een zware eerste periode, waarin het zomaar kan dat we weinig punten pakken. Dan moeten we niet de koppies al laten hangen”, aldus Van de Wal. 

Lees meer over : Ferry van der Wal, Rhelico