-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Richard Palm (Roda Boys) naar Sparta AV

18 apr 2018, 16.02NieuwsUpdate
(foto: Gerald van Zanten)

AALST/ROTTERDAM - Richard Palm (Roda Boys) zal volgend seizoen uitkomen voor de amateurtak van Sparta.

De 25-jarige linkermiddenvelder, die eerder al uitkwam voor FC Den Bosch (jeugd), Emplina en OJC Rosmalen, heeft daarmee tot zijn grote geluk een club gevonden die een stuk sneller te bereiken is dan zijn huidige club Roda Boys.

“Het is nu maar vijf minuten reizen, da’s echt ideaal”, aldus de in Rotterdam werkzame online marketeer, die aangeeft dat de amateurtak van de Kasteelcub via via bij hem terecht kwam: “Ik kreeg een tijdje geleden een belletje van de trainer. Hij was getipt door Pieter Schrasser Bert, die ik nog ken van mijn tijd bij OJC.”

Het zaterdagteam van Sparta AV komt momenteel uit in de tweede klasse, al zou daar dit seizoen nog verandering in kunnen komen, weet Palm: “Misschien spelen ze nog nacompetitievoetbal voor promotie, maar dan zullen ze dit seizoen wel vierde moeten worden. Het zal lastig worden, maar ik ben benieuwd.”

Lees meer over : Richard Palm, Roda Boys, Sparta AV