Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Richard Smaal ook volgend seizoen trainer van Arkel

19 jan 2017, 22.03Nieuws
(foto: Rick den Besten)

ARKEL - Richard Smaal zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van ASV Arkel. De Dordtse trainer, die op Schoonzigt aan zijn eerste jaar bezig is, heeft bijgetekend.

De van Asperen overgekomen Smaal doet met Arkel mee om de titel in de 4e klasse D. "Aan het begin van het seizoen schrok ik wel even van het niveau. Dat had ik anders ingeschat. Maar zeker de laatste wedstrijden zie ik dat we flinke progressie boeken en zeker nog niet aan onze top zitten. Ook tegenstanders hoor je steeds weer herhalen dat bij Arkel het meeste voetbal in het team zit. Dan knoop ik er dus graag een jaar aan vast. Eens kijken hoe ver we komen en waar we werkelijk staan."

Leergierig
Bestuurslid Technische Zaken Sander Antonio is enthousiast over de trainer: "Richard is in één woord voetbal. 24/7. Dat is net wat Arkel nodig had en heeft. Daar willen we graag nog even mee door. Het mooie is natuurlijk ook dat Richard de opleiding TC1 volgt en zich dus steeds verder verbetert, maar ook laat zien dat je leergierig moet zijn. Ook als voetballer. En dat landt bij deze nog jonge groep. Dus ja, we gaan vol overtuiging door.’

Ook de rest van het begeleidingsteam, met onder anderen assistent-trainer Tutu Ndona en teammanager Rocco Ooms, blijft in tact. 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >