Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Richard Smaal wil 'lekker ballen' in De Oosterbliek

24 dec 2017, 10.52Nieuws
Tijdens de Proxsys Cup zit Richard Smaal niet op de bank, maar staat hij in het veld. (foto: Rick den Besten)

ARKEL - ASV Arkel wordt genoemd in het rijtje favorieten van het tweede zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Cup. Richard Smaal, ditmaal geen coach maar speler, wil vooral 'lekker ballen'.

Ras-zaalvoetballer Richard Smaal kan zomaar uitgroeien tot één van de smaakmakers van het toernooi. De inmiddels 46-jarige Dordtenaar speelde op het allerhoogste zaalniveau bij Ceverbo en FCK/De Hommel en viel onlangs in bij Jogadores.

"Zelf voetballen is en blijft het allerleukste. Met mijn tasje naar de zaal en even nergens aan denken. Niet de verantwoording dragen, maar lekker ballen", heeft Smaal al voorpret.

"Samen met Remie Schuurman, Robert Scheurwater en Jeffrey Scheffers vorm ik de basis bij Arkel. De jongens hebben mij gevraagd en alleen onder die voorwaarde ben ik hun coach in het veld. Tutu N'Donna is de man op de bank. Gemakkelijk zal het overigens niet worden, want Sleeuwijk en Leerdam Sport hebben in onze poule ook veel zaalvoetballers."

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >