Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rick Adjei (Unitas) nieuwe hoofdtrainer van Kozakken Boys

11 dec 2018, 22.02NieuwsUpdate

GORINCHEM/WERKENDAM - Zondaghoofdklasser Unitas raakt Rick Adjei (35) volgend seizoen kwijt aan Kozakken Boys, waar hij de nieuwe hoofdtrainer wordt.

Destijds nog samen met Ries Fok kreeg Rick Adjei drie seizoenen geleden de leiding over Unitas, waarmee hij van de tweede- naar de hoofdklasse promoveerde. In de hoofdklasse heeft GVV Unitas inmiddels de eerste periodetitel op zak.

Unitas ziet Adjei dan ook met leden ogen vertrekken, maar gunt hem deze stap naar de top van het amateurvoetbal.

Juiste man op de juiste plaats
Technisch Directeur Kees Spaan van Kozakken Boys: “Rick is een jonge gedreven trainer die de afgelopen jaren uitstekend werk heeft geleverd bij Unitas. Hij liep dit seizoen bij ons stage in het kader van zijn UEFA A cursus en maakte daarbij op ons een hele goede indruk. We hebben daarop verschillende gesprekken met Rick gevoerd en zijn ervan overtuigd dat hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is. Met Rick gaan we volgend jaar verder bouwen aan de ploeg en daar heeft zowel de TC als het bestuur veel vertrouwen in."

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >