Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rida Assaban maakt overstap van Unitas-zaterdag naar Schelluinen

14 mrt 2019, 16.26Nieuws
(foto: Theo Bos)

GORINCHEM/SCHELUINEN – De 24-jarige Rida Assaban speelt volgend seizoen bij Schelluinen. De aanvallende middenvelder, die ook als flankspeler goed uit de voeten kan, komt over van competitiegenoot Unitas-zaterdag.

De Gorcumer heeft in zijn jeugd bij verschillende BVO’s genoten van een prima opleiding. Zo was hij actief bij Feyenoord, RKC en FC Den Bosch. Toen een avontuur als beroepsvoetballer niet lukte, keerde Assaban terug naar zijn woonplaats Gorinchem. Achtereenvolgens speelde hij bij Unitas-zondag, SVW en de zaterdagtak van Unitas. 

Tweede klasse
Assaban, in de zaal actief voor ZVG/Cagemax, heeft dezelfde ambitie als zijn nieuwe club en dat is zo snel mogelijk acteren in de tweede klasse. Het Schelluinen van trainer Philip den Haan is, ondanks twee recente verliespartijen, nog altijd in de race voor promotie. Zeker na de zege afgelopen zaterdag op het Unitas van Rida Assaban.

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >