Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

RKVSC keert na mislukt seizoen terug naar zondagvoetbal

28 feb 2019, 15.31Nieuws
(foto: Lya Cattel)

VELDDRIEL - RKVSC keert na één seizoen zaterdagvoetbal alweer terug naar het vertrouwde zondagvoetbal. Dat melden diverse bronnen donderdag.

Het klonk in theorie voorafgaand aan het seizoen als een prima idee. Vanwege het gebrek aan animo op zondag, ging het vlaggenschip van RKVSC het proberen in het zaterdagvoetbal.

De praktijk was daarentegen zwaar ontnuchterend. In de vierde klasse D verloor het eerste elftal van de vereniging uit Velddriel maar liefst twaalf van de vijftien wedstrijden, scoorde het slechts 16 keer en kreeg het 72 doelpunten tegen.

Nadat hekkensluiter RKVSC twee weken geleden verraste door met 3-0 van Noordeloos te winnen, was het afgelopen zaterdag weer kommer en kwel. Koploper Brakel won met maar liefst 10-0 van de Velddrielenaren.

Lees meer over : RKVSC