Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rob van Os rekent op top-10 en twintig doelpunten

27 aug 2013, 05.27Nieuws

DUSSEN – Vijf jaar geleden maakte Rob van Os de overstap van Altena naar de Boys uit Dussen. Spijt heeft de goaltjesdief uit Nieuwendijk absoluut niet.

“Natuurlijk zijn er tijdens de wedstrijden op zaterdag meer toeschouwers, maar de gezelligheid na afloop op zondag vergoedt veel”, aldus de 25-jarige doelpuntenmachine.

“Vrienden hebben mij destijds overgehaald en het bevalt nog steeds. Vorig seizoen kenden we een sterke derde periode, via de nacompetitie promoveerden we. Dit seizoen zal lastig worden, maar met jonge en talentvolle aanwas ben ik tevreden met een plek in de top tien en twintig doelpunten”, blikt Van Os, afgelopen seizoen goed voor 27 goals, vooruit.

“We spelen een aantal wedstrijden tegen Dordtse ploegen en een paar keer voorbij Breda, maar ook heerlijke derby’s tegen Be Ready, Right’Oh en Raamsdonk. Bij die laatste club ontmoeten we Eugene van der Heijden, altijd leuk”, verheugt Van Os zich al op het weerzien met zijn vorige oefenmeester.

Zijn huidige trainer Jerôme Ceton kent hij nog uit zijn Altena-verleden. “Een goede verdediger bij Schelluinen. Nee, gescoord heb ik nooit tegen hem.”