Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Robbin Ruiter (FC Utrecht) te gast op De Put

10 okt 2012, 06.17Nieuws

OTTOLAND • Met een open dag neemt derdeklasser VVAC zaterdag 13 oktober het geheel gerenoveerde complex in gebruik.

Er zijn de hele dag allerlei festiviteiten op sportpark De Put.

Tussen 13.45 en 14.15 uur vindt een aantal openingshandelingen plaats. Als eerste zal de Jan Wout Spek Pannakooi in gebruik worden genomen. Aansluitend wordt de nieuwe tribune geopend, die is geschonken door de Businessclub. En tenslotte is er de opening van de nieuwe kunstgrasvelden. Dit zal op een knallende manier gebeuren.

Derby
En natuurlijk wordt er ook gevoetbald. Om 14.30 uur speelt VVAC 1 de derby tegen Groot-Ammers 1. Beide (jonge) ploegen doen het tot nu toe verrassend goed in 3C en kunnen dus onbevangen spelen.

Na afloop van deze wedstrijd is er een penaltybokaal voor de pupillen. Het doel zal worden verdedigd door Robbin Ruiter, de eerste keeper van FC Utrecht. Daarna barst het feest los in de kantine en op het terras.