Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Robert Mutzers (Kozakken Boys) naar Helmond Sport

13 jun 2019, 08.51Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft het contract met Robert Mutzers ontbonden. De 26-jarige aanvallers keert terug naar het betaald voetbal en heeft tot de zomer van 2021 getekend bij Helmond Sport. 

‘Het is een mooie kans voor mij om terug te keren in het profvoetbal’, aldus Mutzers, die in het seizoen 2017/18 voor FC Dordrecht uitkwam, alvorens hij voor een avontuur in de Oekraïense Premier League koos. Afgelopen winterstop keerde de Dongenaar terug in Nederland, waarna hij zich aansloot bij Kozakken Boys.

Het contract tussen Robert Mutzers en Kozakken Boys, dat nog liep tot de zomer van 2020, is met wederzijdse instemming ontbonden. ‘Ik ben de club en Kees Spaan in het bijzonder erg dankbaar voor de medewerking. Kees heeft altijd voor mij klaargestaan en ik ben blij dat hij mij dit gunt. Het is voor mij zeker een doel geweest om terug te keren in het betaald voetbal. Hopelijk kan ik mezelf daar laten zien.’