Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Robin van den Noort lijkt op weg topscorersprijs te prolongeren

11 feb 2019, 11.48Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Het verhaal wordt eentonig. Sinds zijn komst bij Be Ready, in de zomer van 2017, bepaalt Oosterhouter Robin van den Noort de Jakko Sport Topscorerslijst. Door zijn 44 treffers in zijn eerste seizoen is hij in het bezit van de topscorerswisselbeker en het ziet er niet naar uit dat hij die gaat inleveren.

Zondag was Robin van den Noort met twee treffers, met daarbij weer een magistrale vrije trap, beslissend in de derby tegen Dussense Boys. Hij zou zijn geweldige score van vorig seizoen kunnen verbeteren.

Nog drie aanvallers kwamen in het weekeinde tot twee treffers. Dylan van der Pluijm hield Altena in de race voor de tweede periodetitel. Voor Sleeuwijk was aanvoerder Michiel Marinissen twee keer trefzeker. Datzelfde gold voor de nummer twee van de lijst, Spartaan Anrico Visser.

Jakko Sport Topscorerslijst
Tweeëntwintig doelpunten: Robin van den Noort (Be Ready).
Dertien: Anrico Visser (Sparta’30).
Twaalf: Pasqualle Verwoerdt (Sleeuwijk).
Tien: Thomas Vergunst (Be Ready), André Segeren (Dussense Boys), Ahmed el Azzouti (Kozakken Boys).
Negen: Bart Dirven (Almkerk).
Acht: Soufiane Bakkali (NOAD’32), Frans van den Steenhoven (Sleeuwijk).
Zeven: Ilias Zaimi (Achilles Veen), Steven Molenschot (Almkerk), Harry Sassen (Dussense Boys), Lennard van Andel (Sparta’30), Kevin van Esch, Samuel Hartgers (beiden Wilhelmina’26).
Zes: Niek Wilborts (Achilles Veen), Niels Nieuwesteeg (Almkerk), Lars Branderhorst (Dussense Boys), Maarten van Wijlen (GDC), Ousmane Traore (GRC 14), Tim Saaman, Dillis de Vries (beiden Woudrichem).

Kontaktbokaal
Vierendertig punten: Sleeuwijk.
Drieëndertig: Be Ready.
Dertig: Kozakken Boys.
Zesentwintig: Achilles Veen.
Eenentwintig: Sparta’30, Wilhelmina’26, Woudrichem.
Negentien: Almkerk, Altena.
Achttien: GDC.
Zestien: GRC 14.
Vijftien: Dussense Boys.
Zes: NOAD’32.