Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ron Laros nieuwe trainer van Heukelum

03 apr 2012, 12.50Nieuws
(archieffoto)

HEUKELUM – Ron Laros is de nieuwe trainer van Heukelum. De trainer volgt komend seizoen de tussentijds opgestapte Ger Klop op.

Laros is op dit moment nog trainer van derdeklasser SSC’55 uit Sprang-Capelle. Daarvoor was hij actief bij onder andere Wilhelmina’26, NOAD’32 en Rijswijkse Boys. Bij deze clubs pakte de ervaren oefenmeester de titel. Verder werkte hij al bij Family Boys (Tilburg), Nemelaer, Sparta’30, GVV’63 en had hij de hoogste jeugd van Kozakken Boys onder zijn hoede. 

Laros zelf is in zijn nopjes met zijn nieuwe ploeg: “Ik was al een tijdje op zoek naar een club in een andere regio. Ik heb veelal ‘onder de Waal’ gewerkt en wilde nu wel eens ergens anders kijken. Tegen Heukelum heb ik met onder andere NOAD’32 gespeeld. Ik vond het altijd een leuk voetballende ploeg. Ook dit seizoen hoor ik er goede verhalen over.”

Of komend seizoen in Heukelum dezelfde selectie actief is als dit jaar, blijft afwachten. “Aan talentvolle spelers wordt altijd getrokken. Als die jongens besluiten om het op een hoger niveau te proberen, moet je ze die stap gunnen. Uiteraard gaan we wel proberen om die jongens binnenboord te houden.”