Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ron Vlot: 'Houdbaarheidsdatum nog niet op'

21 dec 2012, 07.17Nieuws

GROOT-AMMERS – Oefenmeester Ron Vlot begint volgend seizoen aan zijn vijfde voetbaljaar als trainer bij derdeklasser Groot-Ammers. Tamelijk uniek in de woelige voetbalwereld.

“En dat vijfde seizoen hoeft niet per se mijn laatste te zijn. Ik lees wel eens uitspraken van trainers die bijtekenen en gelijk aankondigen na volgend seizoen te vertrekken. Natuurlijk heeft elke trainer een houdbaarheidsdatum, maar wat mij betreft is die van mij bij Groot-Ammers nog niet op. Ik heb het prima naar mijn zin. De spelers vinden het nog leuk, het lukt mij nog steeds om ze te motiveren, de trainingsopkomst is goed en  afspraken worden nog altijd nagekomen. Wat moet je nog meer?”, lacht de 45-jarige Vlot.

Mentaliteit
“Richting het bestuur heb ik, in een kort gesprek, aangegeven nog voldoende potentie te zien in de groep. Wel moeten de spelers meer in de spiegel kijken, maar daarin is Groot-Ammers geen uitzondering. Dat heeft meer met de hedendaagse mentaliteit te maken. Behoefte om bij een andere club te trainen heb ik niet. Natuurlijk word ik wel eens gebeld. maar voorlopig zit ik goed bij Ammers”, aldus de oud-trainer van SVW, VVGZ, Papendrecht en Sliedrecht.

Lees meer over : Ron Vlot, vv Groot-Ammers