Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ron Vlot voor vierde seizoen bij Groot-Ammers

29 dec 2011, 09.42Nieuws

GROOT-AMMERS - Hoofdtrainer Ron Vlot en zaterdagderdeklasser Groot-Ammers plakken er nog een vierde voetbaljaar aan vast. De gewezen oefenmeester van SVW en VVGZ ziet nog volop groeimogelijkheden bij de geelzwarten en heeft het prima naar zijn zin op sportpark Gelkenes.

“Anders heeft het ook geen zin om met elkaar door te gaan. Dit seizoen zijn we redelijk vooruitgegaan. Bovendien is het gevoel goed, van beide kanten overigens. En dus geen enkel probleem om een jaar bij te tekenen. Het gezegde 'Gooi geen oude schoenen weg, voor je nieuwe hebt', klopt. En omdat mijn oude schoenen nog goed waren, had ik geen zin om nieuwe te kopen”, aldus Vlot.
Verder is de Ammerse oefenmeester tevreden over de samenwerking met Peter den Engelsman. “Ik hoop dat hij blijft als B-trainer. Het tweede elftal draait goed en in combinatie met een aantal talentvolle A-junioren is er in mijn ogen potentie genoeg bij deze leuke club, waar veel gemotiveerde mensen actief zijn.”